Skip to main content

Newborn

Herinneringen voor altijd!

Een pasgeboren baby’tje verandert zo ontzettend snel, daarom is het enorm waardevol om deze eerste periode vast te leggen. De eerste weken zijn zo bijzonder en komen nooit meer terug.

Ik leg graag de pure momenten voor jullie vast. Jullie samen als gezin, maar ook grote broer of zus kunnen op de foto worden gezet. Tijdens de shoot wordt er lekker veel geknuffeld en leg ik alle details vast van jullie kersverse baby’tje, zoals een gaapje, hun favoriete slaaphouding en natuurlijk de kleine handjes en voetjes.

Ik neem alle tijd tijdens de shoot en volg het ritme van jullie kindje. Zo is er ook ruimte om tussendoor een luier te verschonen of te voeden.

Neem contact op

Newborn Portfolio

DEZE SHOOT BOEK JE INCLUSIEF:

  • 15 zorgvuldig nabewerkte beelden.
  • Een brochure met informatie en tips.
  • Een kleding brochure met tips.
  • Kosteloos gebruik maken van mijn client closet.
  • Zelf jouw favorieten kiezen uit een online galerij.
  • Mogelijkheid om extra beelden te kopen voor €6,50,- per stuk.
  • Goede begeleiding tijdens de shoot waardoor er spontane momenten ontstaan.
  • Een mega enthousiaste fotograaf!

Investering: €199,-

GOED OM TE WETEN:

Het is verstandig om de shoot al te reserveren tijdens de zwangerschap, om op deze manier zeker te zijn van een plekje. We kiezen samen een voorlopige datum en mocht het kindje eerder of later zijn geboren, mag je contact met mij opnemen en kijken we of er op een andere dag kan worden afgesproken. In de meeste gevallen wordt er voor deze shoot gekozen wanneer de baby rond de 2-3 weken oud is.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Betaling is na de shoot, maar vóór het afleveren van de foto’s.

De shoot duurt ongeveer 90 minuten.

De newborn shoot kan plaatsvinden in mijn studio in Midwoud. Door de huiselijke inrichting van de studio – die met beige tinten is ingericht – voel je je gelijk thuis! Liever een buiten locatie? Dan zoeken wij een locatie uit die het beste bij jullie past. (alleen mogelijk als de temperatuur het toelaat voor de baby).

Prijzen zijn exclusief reiskosten á €0,30 cent per km.

Het boeken van een shoot betekent automatisch dat ik de foto’s mogelijk kan plaatsen op mijn socialmediaplatform @picturesbydakota, tenzij hier bezwaar tegen is gemaakt.

Let’s make memories!