Skip to main content

GEZIN/FAMILIE

Vier het leven!

Op zoek naar prachtige gezinsfoto’s, maar heb je moeite om ze zelf te maken door het drukke leven waar wij ons in bevinden? Ik help jullie graag! Mijn gezinsshoots bieden de perfecte gelegenheid om op een ontspannen manier samen te werken en onvergetelijke momenten vast te leggen. Of je nu kiest voor een studiofotoshoot of een schilderachtige buitenlocatie zoals het strand, de duinen of het bos, ik zorg ervoor dat jullie gezin stralend op de foto komt.

Tijdens de gezinsshoots begeleid ik jullie en geef ik de kinderen de ruimte om te spelen. Door middel van leuke opdrachten, ontspannen wandelingen en spontane interacties leg ik de prachtige momenten vast die zich natuurlijk voordoen. Het wordt een uur vol quality-time, waarin jullie 100% van elkaar kunnen genieten.

De gezinsshoots zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Als jullie met een grotere familie zijn, is de familie shoot ideaal. De familie shoot is voor minimaal 5 personen tot maximaal 15 personen, zijn jullie met meer dan 15 personen dan maak ik graag een prijs op maat.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen en reserveer vandaag nog jullie gezins of familieshoot vol liefdevolle herinneringen!

Neem contact op

Vier het leven Portfolio

DEZE SHOOT BOEK JE INCLUSIEF:

  • 15 zorgvuldig nabewerkte beelden.
  • Een brochure met informatie en tips.
  • Een kleding brochure met tips.
  • Kosteloos gebruik maken van mijn client closet.
  • Zelf jouw favorieten kiezen uit een online galerij.
  • Mogelijkheid om extra beelden af te nemen.
  • Goede begeleiding tijdens de shoot waardoor er spontane momenten ontstaan.
  • Een mega enthousiaste fotograaf!

Investering:

Gezinsshoot: €239,-

Familie shoot: €389,-

GOED OM TE WETEN:

Een gezinsshoot is voor maximaal 5 personen.

Een familie shoot is voor minimaal 5 personen tot een maximum van 15 personen.

Zijn jullie met meer personen? Dan reken ik €15,- per persoon extra.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

De betaling wordt voldaan na de shoot, maar vóór het afleveren van de foto’s.

De shoot duurt ongeveer 90 minuten en kan zowel op een buiten locatie plaatsvinden als in mijn studio die gelegen is in Midwoud (dit geldt alleen voor een gezinsshoot).

Kies je voor een buiten locatie? Dan zoeken wij een locatie die het beste bij jullie past.
Hebben jullie voor een buiten locatie gekozen? Dan fotografeer ik het liefst tijdens ‘golden hour’, ook wel het ‘gouden uurtje’ genoemd. Dit is tijdens zonsopkomst of tijdens zonsondergang. Tijdens deze momenten is het licht extra mooi, er ontstaan namelijk geen harde schaduwen en de zonnestralen zorgen voor een gouden gloed.

Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

Prijzen zijn exclusief reiskosten á €0,35 cent per km.

Het boeken van een shoot betekent automatisch dat ik de foto’s mogelijk kan plaatsen op mijn socialmediaplatform @picturesbydakota, tenzij hier bezwaar tegen is gemaakt.

Let’s make memories!