Skip to main content

CAKESMASH

Hoera jouw kindje word 1 jaar!

De eerste verjaardag van jouw kindje nadert snel. Van een klein en afhankelijk bundeltje mens groeit hij of zij uit tot een ware peuter… Is het niet fantastisch om deze mijlpaal te vieren met een onvergetelijke Cake Smash fotoshoot?!

Een Cake Smash shoot in de buitenlucht? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden! Laat jouw kleintje genieten van een speelse en kleurrijke ervaring temidden van de prachtige natuur.

Bij onze Cake Smash shoots draait alles om plezier en het verkennen van een heerlijke taart. We leggen de vrolijke en ondeugende momenten vast terwijl jouw kindje de taart gaat verkennen, ondergedompeld in een feestelijke sfeer.

Laat deze eerste verjaardag groots en betekenisvol zijn. Reserveer vandaag nog jouw Cake Smash fotoshoot in de buitenlucht en leg de magie van deze mijlpaal vast op beeld, om voor altijd te koesteren.

Neem contact op

Cakesmash Portfolio

DEZE SHOOT BOEK JE INCLUSIEF:

  • 15 zorgvuldig nabewerkte beelden.
  • Inclusief een standaard taart.
  • Een brochure met informatie en tips. Kosteloos gebruik maken van mijn client closet.
  • Zelf jouw favorieten kiezen uit een online galerij.
  • Mogelijkheid om extra beelden af te nemen.
  • Goede begeleiding tijdens de shoot waardoor er spontane momenten ontstaan.
  • Een mega enthousiaste fotograaf!

Investering: €239,-

GOED OM TE WETEN:

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Bij deze shoot zit een standaard smash taart inbegrepen. Mocht je liever een andere taart willen, is dit altijd mogelijk en kan je deze elders bestellen.

De shoot duurt ongeveer 60 minuten en kan zowel op een buiten locatie plaatsvinden als in mijn studio die gelegen is in Midwoud.

Hebben jullie gekozen voor een Cake Smash shoot buiten en het regent op de dag van de shoot? Dan wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

Prijzen zijn exclusief reiskosten á €0,35 cent per km.
Het boeken van een shoot betekent automatisch dat ik de foto’s mogelijk kan plaatsen op mijn socialmediaplatform @picturesbydakota, tenzij hier bezwaar tegen is gemaakt.

Let’s make memories!