Wil je graag een mooie make-up look voor jouw fotoshoot?

Wil jij je graag op laten maken voor een fotoshoot bij Pictures by Dakota? Dat kan!

Het is mogelijk dat je wordt opgemaakt voorafgaand aan de fotoshoot. Jolene Melanie is een make-up artist met een eigen studio en biedt hiervoor 2 looks aan. Je kan hierbij kiezen voor een natural look of een soft glam look.

Natural look

Wat houdt de natural look in? Bij de natural look wordt er een lichte kleur oogschaduw aangebracht waarbij de vormen van de ogen worden geaccentueerd. De tint lippenstift die hierbij wordt gebruikt is een nude kleur. Daarbij is het ook mogelijk om kunstwimpers in natural look aan te brengen. Er wordt een zachte blush gebruikt en een highlighter die niet te heftig is. De contouren worden niet teveel aangebracht waardoor je een natuurlijke uitstraling houdt.

De kosten voor een natural make-up look bedragen € 27,- per persoon.

Soft glam look

Wat is een soft glam look? Een soft glam look is een zachte make-up met een beetje extra, een make-up die voor iedere gelegenheid geschikt is. De oogschaduw wordt aan de buitenkant van de ogen voller aangebracht dan aan de binnenkant van de ogen. Hierdoor lijken de ogen groter en dit geeft een prachtig resultaat. De kleur lippenstift mag zelf uitgekozen worden, hierbij kan Jolene je uiteraard advies geven over wat bij je past. Ook bij deze look zijn kunstwimpers optioneel.

De kosten voor een soft glam look bedragen € 32,50 per persoon.

Lijkt dit jou iets? Neem dan contact op met Pictures by Dakota!
Image
Image
Image

Verdere informatie

*Je krijgt de foto's via een online gallerij opgestuurd, waarin jij jouw mooiste foto's kunt kiezen.

*Daarna krijg je jouw favorieten foto’s toegezonden via WeTransfer.
Extra foto’s kunnen bijbesteld worden voor 5,- euro p.s.

*Voor elk extra geboekte half uur geldt een tarief van €25,- euro
prijs is t/m 5 personen, per extra persoon €15,- euro

*Het boeken van een shoot betekent automatisch dat ik de foto's mogelijk kan plaatsen op mijn social media platform @picturesbydakota tenzij bezwaar hierin is aangegeven.

Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Deze bedragen €0.30 cent de kilometer als de shoot buiten Hoorn plaatsvind.
Image